Coba & dipercanten

Urang keur pilari agen di sakuliah dunya. Ngahudang? Mangga e-mail: sales@puyerinternationalgroup.com

Saha urang

Didatangan bengkel urang jeung fasilitas

  • 1
  • 79a2f3e72
  • gambar 3

Dina sapuluh taun pamekaran sareng éksplorasi, Puyer Group parantos ngempelkeun pangalaman anu euyeub pikeun minuhan paménta pasar global pikeun kauntungan tinggi sareng produk téknologi anyar.

Produk perusahaan grup Puyer dinten ayeuna ngaliput Biokimia, Blok, Réagen, Peralatan, Bahan Paké, Perawatan Manusa, Kecantikan Kosmétik, Nutrisi Sato, Pertumbuhan Tanaman sareng Akuakultur. Tujuan bisnis urang nyaéta: Cekap, Inovasi sareng Win Win

usaha group urang kaasup investasi, manufaktur, perdagangan sarta manajemén ranté suplai. Simkuring boga fasilitas produksi jeung kantor di réa patempatan di dunya, kaasup FTAs, pikeun mempermudah pangiriman timely jeung mawa nilai sustainable ka konsumén urang.

Percanten ka pilihan anjeun ☺

Puyer nawiskeun kualitas pangsaéna, nyumponan tungtutan pasar internasional sareng nganteurkeun sadaya barang dina waktosna. Tim penjualan sareng dukungan multibasa kami tiasa ngabantosan kabutuhan perusahaan.