TRY & TRUST

Ne jemi në kërkim për agjentët në mbarë botën. Interesuar? Ju lutem e-mail: sales@puyerinternationalgroup.com

KUSH JEMI NE

VIZITA punëtoritë dhe objektet tona

  • 1
  • 79a2f3e72
  • foto 3

Në dhjetë vitet e fundit të zhvillimit dhe eksplorimit, Puyer Group ka grumbulluar përvojë të pasur për të përmbushur kërkesën e tregut global për produkte me fitim të lartë dhe teknologji të re.

Sot produktet e ndërmarrjeve të grupit Puyer mbulojnë Biokimikate, Blloqe, Reagentë, Pajisje, Konsumues, Kujdesi Njerëzor, Bukuri Kozmetike, Ushqyerja e Kafshëve, Rritja e Bimëve dhe Akuakultura. Objektivat e biznesit tonë janë: Efikas, Inovacioni dhe Win Win

bizneset tona grup përfshijnë investimeve, prodhimit, tregtisë dhe menaxhimit të zinxhirit të furnizimit. Ne kemi objekte të prodhimit dhe zyra në shumë pjesë të botës, duke përfshirë edhe MTL-ve, për të lehtësuar shpërndarjen në kohë dhe për të sjellë vlera të qëndrueshme për klientët tanë.

Besoni në zgjedhjen tuaj ☺

Blerësi ofron cilësinë më të mirë, plotëson kërkesat e tregut ndërkombëtar dhe dorëzon të gjitha mallrat në kohë. Ekipi ynë i shitjes dhe mbështetjes në shumë gjuhë mund të ndihmojë në nevojat e kompanisë suaj.
The products are only used for legitimate commercial purposes