TRY и доверба

Ние сме во потрага за агенти низ целиот свет. Заинтересирани? Ве молиме e-mail: sales@puyerinternationalgroup.com

КОИ СМЕ НИЕ

Посетете ја нашата РАБОТИЛНИЦИ И ОБЈЕКТИ

  • 1
  • 79a2f3e72
  • слика 3

Во изминатите десет години на развој и истражување, Puyer Group има акумулирано богато искуство за да ги исполни барањата на глобалниот пазар за производи со висок профит и нови технологии.

Денес производите на компаниите од групата Пјуер опфаќаат биохемикалии, блокови, реагенси, опрема, потрошен материјал, нега на луѓето, козметичка убавина, исхрана на животни, раст на растенијата и аквакултура. Нашите деловни цели се: Ефикасна, иновација и Вин Вин

Нашата група бизниси вклучуваат инвестиции, производство, трговија и синџирот на снабдување управување. Имаме капацитети за производство и канцеларии во многу делови на светот, вклучувајќи ги и договорите за слободна трговија, за да се овозможи навремена испорака и донесе одржлив вредност за нашите клиенти.

Верувај во вашиот избор ☺

Купувачот нуди најдобар квалитет, ги исполнува барањата на меѓународниот пазар и ги испорачува сите добра на време. Нашиот повеќејазичен тим за продажба и поддршка може да помогне во потребите на вашата компанија.
The products are only used for legitimate commercial purposes