WHO kita

Dolan maring pelatihan kita lan Facilities

  • 1
  • 79a2f3e72
  • gambar 3

Ing sepuluh taun suwene pembangunan lan eksplorasi, Puyer Group wis nglumpukake pengalaman sing akeh kanggo memenuhi permintaan pasar global kanggo bathi dhuwur lan produk teknologi anyar.

Produk perusahaan klompok Puyer saiki nutupi Biokimia, Blok, Reagen, Peralatan, Konsumen, Perawatan Manusia, Kecantikan Kosmetik, Nutrisi Kewan, Pertumbuhan Tanaman lan Akuakultur. Tujuan bisnis yaiku: Efisien, Inovasi lan Menang Win

bisnis sami kalebu investasi, Manufaktur, perdagangan lan Manajemen sumber chain. We duwe fasilitas produksi lan kantor ing bagéan donya, kalebu FTAs, kanggo nggampangake pas wektune layang lan nggawa Nilai sustainable kanggo kita pelanggan.

Pracaya ing Sampéyan ☺

Puyer nawakake kualitas paling apik, memenuhi panjaluk pasar internasional lan ngirim kabeh barang ing wektu sing tepat. Tim dhukungan lan dhukungan multibahasa bisa mbantu kabutuhan perusahaan sampeyan.